Συνταγή για σπιτικό παγωμένο γιαούρτι χωρίς παγωτομηχανή. Με δύο μόνο υλικά, εύκολα και γρήγορα, φτιάχνεις το ωραιότερο παγωμένο επιδόρπιο που υπάρχει. Τρώγεται μετά μανίας σκέτο, με σιρόπι βύσσινο, σοκολάτα, φράουλα ή καραμέλα, αλλά και με όποιο γλυκό του κουταλιού ή μαρμελάδα μας αρέσει.
Γιαουρτοπαγωτό με Ζαχαρούχο Γάλα
Δείτε την διαδικασία στο βίντεο ή προχωρήστε παρακάτω για να διαβάσετε την συνταγή.
Υλικά
• 500 γραμ. γιαούρτι στραγγιστό
• 1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
Εκτέλεση
Πριν την παρασκευή βάζουμε ένα μεταλλικό, καλύτερα, σκεύος στην κατάψυξη και όταν παγώσει το βγάζουμε, ρίχνουμε το γιαούρτι και το γάλα και τα χτυπάμε για 5' να ανακατευτούν και να αφρατέψουν.
Σκεπάζουμε το μπολ με μεμβράνη φαγητού και το βάζουμε στην κατάψυξη για μια με δύο ώρες.
Έπειτα το βγάζουμε, το χτυπάμε πάλι και το ξαναβάζουμε στην κατάψυξη.
Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία άλλη μια φορά και το βάζουμε να παγώσει για έξι τουλάχιστον ώρες.
Σερβίρουμε το παγωτό μας όπως είναι ή με όποιο σιρόπι ή γλυκό του κουταλιού μας αρέσει.
Δείτε επίσης: Παγωτό παρφέ γιαούρτι με βύσσινο γλυκό του κουταλιού
0 Σχόλια
Αν φτιάχνετε κι εσείς τη συνταγή, αλλά με άλλο τρόπο, γράψτε τι διαφορετικό κάνετε και ποια υλικά χρησιμοποιείτε.
Αν μαγειρέψετε τη συνταγή και θέλετε, θα χαρώ πολύ να μου γράψετε τα σχόλιά σας.
Για οποιαδήποτε απορία, γράψτε μου σχόλιο στη συνταγή που σας ενδιαφέρει.